Новий навчальний рік розпочався

2014-09-22

Минулого понеділка в позашкільних навчальних закладах України розпочався новий навчальний рік. Уже традиційно навчальний рік у нашій станції розпочався з урочистої лінійки.
З вітальним словом до вихованців та керівників гуртків звернувся директор станції М.Ф.Коршун. Підводячи підсумки роботи за минулий навчальний рік він відзначив, що відповідно до районної цільової Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року було проведено районний конкурс з фітодизайну „Осінні барви-2013“, районний (заочний) конкурс учнівської молоді з комп’ютерного малюнку в графічному редакторі Paint, районні змагання з початкового технічного моделювання молодших школярів.
Традиційно на базі районної станції юних техніків на весняних канікулах проводилась районна виставка-конкурс науково-технічної творчості „Наш пошук і творчість – тобі, Україно!“, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край“ та початкового технічного моделювання.
Особливих успіхів досягли наші гуртківці-картингісти. Восени минулого року на відкритих обласних змаганнях з картингу „Осінній кубок Чернігова ім.. П.Новицького” вони вибороли ІІ місце (Кравець Артем) та ІІІ місце (Кислуха Євген) з шосейно-кільцевих перегонів.
За підсумками обласного етапу Всеукраїнських змагань з картингу, які відбулися весною цього року наші картингісти вибороли з шосейно-кільцевих перегонів І місце (Кравець Артем) та ІІ місце зі швидкісного маневрування (Антосік Назар).
За підсумками обласного заочного конкурсу з комп’ютерного малюнку вихованці станції здобули три ІІІ місця.
Антосік С.О., керівник гуртків комп’ютерних технологій, брала участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів „Джерело творчості” у номінації „Керівник гуртка-2014”. За активну участь в цьому конкурсі їй оголошено подяку управління освіти і науки облдержадміністрації.
За підсумками V обласного конкурсу з мистецтва оригамі в особистому заліку наші вихованці вибороли два ІІІ місця та 5 командне місце.
За підсумками обласної виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання ми на ІІ місці, за підсумками виставки-конкурсу науково-технічної творчості „Наш пошук і творчість тобі, - Україно!” на V місці, за підсумками виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край“ на VIII місці.
Щорічно обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді підводяться підсумки участі закладів освіти в обласних та Всеукраїнських масових заходах з науково-технічного напрямку. Так у 2011 році ми були на 5 місці, у 2012 році - на 4 місці, у 2013 році - на 5 місці.
За підсумками І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів позашкільних навчальних закладів наш сайт зайняв ІІ місце.
Є у нас і індивідуальні досягнення наших гуртківців у Всеукраїнських виставках-конкурсах з початкового технічного моделювання, науково-технічної творчості „Наш пошук і творчість тобі, - Україно!”, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край“.
Щорічно заклад бере участь в усіх масових заходах районного рівня.
Насамкінець директор станції вручив трудову книжку випускнику Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка В.В.Кусому, який працюватиме на посаді керівника гурткa.
А заняття розпочались з проведення уроку, присвяченого темі "Україна – єдина країна".
/Files/images/IMG_5292.JPG/Files/images/IMG_5291.JPG
/Files/images/DSC05310.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930