• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Стартував навчальний рік у позашкіллі

Стартував навчальний рік у позашкіллі

2015-09-17

15 вересня в позашкільних закладах нашої країни розпочався новий навчальний рік. Уже традиційно в нашому закладі він розпочався з урочистої лінійки.
З вітальним словом до вихованців, їх батьків та керівників гуртків звернувся директор станції М.Ф.Коршун.

Підводячи підсумки роботи за минулий навчальний рік він відзначив, що відповідно до районної цільової Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року було проведено районний (заочний) конкурс учнівської молоді з комп’ютерного малюнку в графічному редакторі Paint, районні змагання з початкового технічного моделювання молодших школярів.Традиційно на базі станції юних техніків на весняних канікулах проводилась районна виставка-конкурс науково-технічної творчості „Наш пошук і творчість – тобі, Україно!“, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край“ та початкового технічного моделювання.
Особливих успіхів досягли наші гуртківці-картингісти.
За підсумками обласного етапу Всеукраїнських змагань з картингу, які відбулися весною 2015 року наші картингісти вибороли з шосейно-кільцевих перегонів ІІІ місце (Антосік Назар) та ІІ місце зі швидкісного маневрування (Кислуха Євген).
За підсумками обласного заочного конкурсу з інформаційних технологій наші вихованці здобули загальнокомандне ІІІ місце, в обласному конкурсі з початкового технічного моделювання – V місце, в обласному конкурсі комп’ютерного малюнку посіли VI місце.
Антосік С.О., керівник гуртків комп’ютерних технологій, брала участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів „Джерело творчості” у номінації „Керівник гуртка”.
За підсумкамиобласного конкурсу з мистецтва оригамів особистому залікуАбрамова Єлизавета зайняла І місце.
За підсумками виставки-конкурсу науково-технічної творчості „Наш пошук і творчість тобі, - Україно!” вибороли ІІ місце.
Щорічно обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді підводяться підсумки участі закладів освіти в обласних та Всеукраїнських масових заходах з науково-технічного напрямку. Так у 2012 році ми вибороли4 місце, у 2013 році - 5 місце, у 2014 році - 4 місце.За рейтингом українських позашкільних закладів – учасників конкурсу на кращий веб-сайт закладів освіти у 2015 році, який проводився Інтернет Асоціацією України та Міністерством освіти і науки України наш веб-сайт посів ХІІ місце.Щорічно заклад бере участь в усіх масових заходах районного рівня.
Насамкінець директор станції вручив грамоти і дипломи вихованцям та керівникам гуртків.
Керівники гуртків запросили своїх вихованців на перше заняття, тема якого у цьому році "Україна – це ми".

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930