Змагалися юні картингісти

2017-05-03

28 - 30 квітня на сільгоспаеродромі між с. Красне та с. Топчіївка стартував обласний етап Всеукраїнських змагань учнівської молоді з картингу та І-й етап Чемпіонату України серед учнівської молоді з картингу Центрального регіону.
Змагання проходили в особистому заліку з фігурного водіння картів та шосейно-кільцевих перегонів у класах машин «Піонер-Н-міні», «Піонер-Н», «Піонер-Б», «Кадет», «Популярний-Ю», «Популярний».
В змаганнях взяло участь 57 юних картингистів з Остерської, Менської, Сновської, Ніжинської станцій юних техніків та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.
Вдалим був виступ команди картингістів нашої станції. Вони вибороли два перші місця, три – другі та одне – третє.
Цього разу найкраще виступив найменший учасник команди Зубрей Кіріл у класі машин „Піонер-Н (міні)“, який здобув І місце з шосейно-кільцевих перегонів в обласному етапі Всеукраїнських змагань з картингу, І місце з шосейно-кільцевих перегонів в І-му етапі Чемпіонату України серед учнівської молоді з картингу Центрального регіону та ІІ місце зі швидкісного маневрування в обласному етапі Всеукраїнських змагань з картингу.
Антосік Назар виборов ІІ місце з шосейно-кільцевих перегонів у класі машин „Популярний-Ю“ в обласному етапі Всеукраїнських змагань з картингу та ІІ місце з шосейно-кільцевих перегонів у класі машин „Популярний-Ю“ в І-му етапі Чемпіонату України серед учнівської молоді з картингу Центрального регіону.
Кислуха Євген зайняв ІІІ місцев обласному етапі Всеукраїнських змагань з картингуз швидкісного маневрування у класі машин "Кадет".
Поїздка відбулась за підтримки управління освіти, сім'ї, молоді та спорту Сновської міської радив особі начальникауправлінняБулденко Т.А., депутата обласної ради, генерального директора ТОВ „Астра“ Божка Г.Н., директора ТОВ „Яна-Плюс“ Веселого О.Д., директора Щорської автошколи – центру ТСО України Данильченко Н.В.
Перевезення команди здійснили житель м.Сновська Семенок Володимир та дідусь Кравця Артема Кліщенко Володимир, який був за сумісництвом і поваром команди.
Дирекція закладу та члени команди висловлюють щиру подяку цим людям за допомогу в організації поїздки на змагання.

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930