Районний конкурс з фітодизайну

2018-03-05

Напередодні Міжнародного жіночого дня у фойє міського будинку культури пройшов черговий (восьмий) районний конкурс з фітодизайну, організатором якого була Сновська станція юних техніків. Цього року він мав назву «Всім жінкам присвячується». У конкурсі взяли участь 21 учень з 7 навчальних закладів району та вихованці станції юних техніків.

Учасники молодшої вікової категорії виготовляли композицію у вільному стилі «Подарунок для мами», старшої – «Композицію-сюрприз». Необхідною умовою конкурсу було використання у композиціях не менш ніж 70% природного матеріалу та виготовлення на місці не менш ніж 50% роботи (з дому діти привозили заготовки). Слід відзначити високий рівень підготовки учасників конкурсу: було використано багато сухоцвітів, засушених та живих квітів, самшиту, вербових котиків, лози тощо. Всі представлені роботи повністю відповідали вимогам конкурсу.

Оцінювало роботи незалежне журі у складі Добненко Наталії Михайлівни (начальник відділу культури та туризму міської ради), Кліщенко Тетяни Миколаївни (співробітник історичного музею) та Мокросноп Ніни Павлівни (міська бібліотека).

За результатами конкурсу І місце посіли Терещенко Дар’я, учениця Сновського НВК (молодша група) та Биченко Дмитро, учень Сновської гімназії (старша група). ІІ місце у Омеляненко Діани та Чулінди Анни, учениць Кучинівської ЗОШ (молодша і старша група), ІІІ місце – у Суярко Руслани та Борсук Юлії з Великощимельського НВК (молодша і старша група).

Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами та подарунками від станції юних техніків, а відділ культури та туризму в особі його начальника Добненко Н.М. вручив дітям цукерки.

Вихованці вокального колективу «Світлячок» (керівник Сенченко О.М.) порадували всіх присутніх своїм чудовим співом.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930