• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласні змагання з картингу "Осінній кубок Чернігова"

Обласні змагання з картингу "Осінній кубок Чернігова"

2013-10-14

12 - 13 жовтня відбулися відкриті обласні змагання з картингу "Осінній кубок Чернігова ім. П. Новицького".
У змаганнях взяли участь 57 спортсменів з міст Києва, Чернігова, Щорса, Мени, Остра, Ічні та Ніжина. Протягом двох днів на польовому аеродромі картингісти змагалися у швидкісному маневруванні та шосейно-кільцевих перегонах у класах картів: «Піонер-Б», «Піонер-Н» міні, «Піонер-Н», «Кадет», «Популярний-Ю», «Популярний-Ю (М)», «Популярний».
Команду картингістів нашої станції представляли Кравець Артем, Кислуха Євген, Антосік Назар, Борсук Катерина, Аксьоненко Вячеслав та Верховинін Дмитро.
Переможцями та призерами змагань стали 13 гуртківців обласного центру НТТУМ, Остерської станції юних техніків – 3, Щорської станції юних техніків – 2, один призер від Менської станції юних техніків і один переможець від Київської команди.
Знову серед призерів наша "зірочка" Кравець Артем, який зайняв ІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах у класі машин "Піонер-Н".
Кислуха Євген виборов ІІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах у класі машин "Кадет".
Вони нагороджені дипломами Першого віце-президента Автомобільної Федерації України В.В.Януковича, Народного депутата України, Радника Президента України, Першого заступника голови парламентської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України М.В.Чечетова та Чернігівського ОЦНТТУМ.
Крім того, голова Щорської райдержадміністрації О.Грабовський та голова Щорської районної ради І.Орда вручили членам команди набір ключів. А наша учасниця-дівчинка гонок Борсук Катерина отримала для картинга ще і комплект гуми від організаторів змагань.
Поїздка на змагання відбулась завдяки сприянню відділу освіти Щорської райдержадміністрації в особі начальника відділу А.М.Біби.
Особлива подяка за наданий автомобіль та фінансову підтримку Щорській автомобільній школі ТСОУ в особі її керівника Данильченко Н.В.
Ще хочеться висловити щиру подяку Кліщенку Віктору Леонідовичу, дідусю Артема Кравця, який своїм особистим автомобілем вже вкотре доставляє наших юних спортсменів на змагання та є шеф-кухарем команди.
/Files/images/IMG_4827.JPG












Фоторепортаж зі змагань тут .


Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930