Розпочався новий навчальний рік

2012-09-15

8

15 вересня розпочався новий навчальний рік в позашкільних навчальних закладах. В цей суботній день відкрив двері для своїх вихованців і наш навчальний заклад. На урочистій лінійці з вітальним словом до вихованців, керівників гуртків та їх батьків звернувся директор закладу Коршун М.Ф.

Шановні друзі! Шановні батьки та керівники гуртків!

Ось і промайнуло літо. Позаду канікули. Розпочались заняття в школах, а сьогодні відкривають двері позашкільні заклади нашої країни.

Сьогодні , підводячи підсумки роботи за минулий навчальний рік хотілось би зупинитись на досягнутому. Щорічно обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді підводяться підсумки участі закладів освіти в обласних та Всеукраїнських масових заходах з науково-технічного напрямку. Згідно рейтингової таблиці у 2009 році ми були на 7 місці, у 2010 році – на 13 місці, у 2011 році піднялись на 5 місце.

Є у нас і індивідуальні досягнення наших гуртківців у минулому році: у Всеукраїнській виставці-конкурсі початкового технічного моделювання – два дипломи першого ступеня Українського державного центру позашкільної освіти, два дипломи другого ступеня Українського державного центру позашкільної освіти, призові місця в обласних виставках-конкурсах з початкового технічного моделювання, науково-технічного напрямку, декоративно-ужиткового мистецтва, орігамі, та фітодизайну. Щорічно заклад бере участь в усіх масових заходах районного рівня. І цей перелік можна продовжувати.

Особливих успіхів досягли гуртківці-картингісти. Восени минулого року та весною нинішнього на відкритих обласних змаганнях з картингу „Осінній кубок Чернігова” та „Весняний кубок Чернігова“ вони вибороли два перші та третє місце в індивідуальних гонках. Вихованець гуртка Кравець Артем був включений до складу збірної області і брав участь у І етапі Чемпіонату України Центрального регіону з картингу, де виборов ІІІ місце в індивідуальній гонці.

Вже є результати і у 2012 році. За підсумками обласної виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання ми на ІІІ місці, за підсумками виставки-конкурсу науково-технічної творчості „Наш пошук і творчість тобі, - Україно!” на ІІ місці, за підсумками виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край“ на 7 місці.

Вже вдруге ми приймали участь у обласному конкурсі навчальних веб-сайтів і в цьому році здобули ІІІ місце у цьому конкурсі.

Щорічно керівники гуртків беруть участь в обласному конкурсі на кращі навчальні програми, посібники, методичні розробки та є дипломантами даного конкурсу.

Власними силами обладнано комп’ютерний клас у якому встановлено 12 комп’ютерів, частина яких була передана з Попільнянської ЗОШ та Петрівського НВК. За кошти спонсорів було виготовлено 8 комп’ютерних столів.

В цьому заслуга всіх, хто працює в нашому закладі, за що їм велике спасибі.

Дозвольте мені привітати Вас з початком нового навчального року та побажати Вам міцного здоров"я та успіхів у навчанні.

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930