• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІX oбласний конкурс інформаційних технологій

ІX oбласний конкурс інформаційних технологій

2013-11-18

14-16 листопада на базі Чернігівського національного технологічного університету проводився ІX oбласний конкурс інформаційних технологій. Конкурсанти змагалися у трьох номінаціях: програмування, офіс та веб-дизайн. У конкурсі брали участь представники Куликівського, Талалаївського та Ріпкинського районів, Ніжинської, Новгород-Сіверської та Щорської СЮТ, Чернігівського ОЦНТТУМ та команда м.Чернігова.
Команду нашого району представляли Грязнов Ілля, учень Щорської районної гімназії, Компанець Денис, учень Рогізківського НВК та Биховець Ілля, учень Новоборовицької ЗОШ.
В перший день змагань учні писали конкурсну роботу.
В номінації "Веб-дизайн" створювали сайт до 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка, а "програмісти" розв’язували задачі та створювали гру хрестики-нулики.
В номінації "Офіс" учні створювали бланк фірми в текстовому редакторі з використанням макросів, обробляли дані електронних таблиць.
Проводячи аналіз опадів за рік та будуючи діаграми, створючи анімації руху місяця навколо землі і одночасно землі навколо сонця, побували в ролі працівників гідрометеорологічного центру.
Наступного дня учні презентували домашні роботи: комп’ютерні ігри, навчальні програми, сайти та презентації.
Домашні та конкурсні роботи оцінювало професійне журі з викладачів Чернігівського національного технологічного університету, Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Шевченка та інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Д. Ушинського.
За підсумками конкурсу наша команда зайняла V місце.
/Files/images/Захист домашніх робіт2.jpgБиховець Ілля захищає домашню роботу в номінації "Веб-дизайн"/Files/images/все.jpgУчасники конкурсу інформаційних технологій

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930